Zakladatel: bierhoff
m. 07.02.2023 13:14 |
Sháním: malá řada (edice Dobrodružství z celého světa): - Quimbo (sv. 45) velká řada (edice Souborné vydání díla Karla Maye) - Cesta za štěstím VII. (sv. 11) - Cesta za štěstím IX. (sv. 13) - Třemi díly světa III. (sv. 21) - Old Surehand I. (sv. 63) - Old Surehand II. (sv. 64) - Old Surehand III. (sv. 65) - Máhdí VI. (sv. 74) - Na věčnosti (sv. 114) Nepočítám, že by se jich zbavoval někdo místní ;-), ale pokud byste někde zahlédli, budu rád za echo... foret@centrum.cz |
m. 15.08.2020 11:00 |
pavlina: snažím se sledovat, díky... |
pavlina 15.08.2020 07:57 |
Když tak se podívej na web můj antikvariát. |
m. 14.08.2020 16:25 |
Sháním: malá řada (edice Dobrodružství z celého světa): - Quimbo (sv. 45) velká řada (edice Souborné vydání díla Karla Maye) - Cesta za štěstím VII. (sv. 11) - Cesta za štěstím IX. (sv. 13) - Třemi díly světa III. (sv. 21) - Old Surehand I. (sv. 63) - Old Surehand II. (sv. 64) - Old Surehand III. (sv. 65) - Máhdí VI. (sv. 74) - Na věčnosti (sv. 114) Nepočítám, že by se jich zbavoval někdo místní ;-), ale pokud byste někde zahlédli, budu rád za echo... foret@centrum.cz |
bierhoff 18.06.2020 15:25 |
Dobrý den, tak již poptávám jen: Z malé řady Návratu: Stržené masky zločinu Samuel A z velké řady: Poklad na stříbrném jezeže I. V případě zájmu mne prosím kontaktujte, určitě se domluvíme! :-) filip.aistov@gmail.com FA |
bierhoff 31.03.2020 10:52 |
Dobrý den, poptávám následující mayovky of Návratu: Malá řada: Stržené masky zločinu Škrcení hadí hlavy Odměna podle práva Osudové křižovatky Samuel Růže z Ernsthallu Ve stínu palem Válečná pokladna Baron Trenck Pomsta otroků Velká řada: V říši stříbrného lva VI a VII Poklad na stříbrném jezeře I a II Poslední cesty obou Quitzowů I a II Pokud byste měl někdo něco z toho k dispozici, kontaktujete mne prosím na emailu filip.aistov@gmail.com. Moc Vám děkuji :-) FA |